SERVICE COMPRESOARE

SERVICE / INTRETINERE / REPARATII COMPRESOARE, USCATOARE
Abac, Alup, Atlas Copco, Bauer, Becker, Boge, Bottarini, Ceccato, Compair, Demag/Compair, Demag/Wittig, Fiac, Gardner Denver, Ingersoll Rand, Kaeser, Mahle, Mark, Mattei, Rietschle, Sullair, Tamrotor, Worthington Creyssensac.

INTRETINERE COMPRESOARE

Asigurăm întreţinerea instalaţiilor de aer comprimat. Oferim revizii tehnice periodice pentru întreaga gamă de instalaţii de profil. Service-ul nostru vă stă la dispoziţie cu soluţii eficiente pentru problemele dumneavoastră. Parcul nostru de compresoare de ultimă generaţie satisface pe deplin cerinţele partenerilor. Închiriem toată gama de instalaţii de aer comprimat, în perfectă stare de funcţionare.

Asigurăm revizii periodice precum şi întreţinere lucrând cu cele mai eficiente componente din domeniu. Experienţa noastră ne recomandă ca specialişti în domeniul aerului comprimat. Numai la ContiCompreso veţi găsi serviciile complete de care aveţi nevoie, soluţii reale la problemele dumneavoastră, consultanţă pe proiecte dar şi o echipă dinamică de specialişti formaţi

REVIZIE COMPRESOARE GARANTAT

Societatea CONTI COMPRESO S.R.L. dispune de propriul atelier utilat pentru efectuarea lucrărilor de revizie pentru orice tip de compresoare. În caz de revizie se furnizează un compresor alternativ pentru a nu cauza Clientului întreruperi de activitate productivă.

Reviziile sunt garantate datorită pieselor de schimb originale. Preluarea şi repornirea compresorului sunt efectuate în timpi şi moduri stabilite împreună cu Clientul.

SERVICIUL DE INTRETINERE CURENTA (PROGRAMATA)

Serviciul de întreţinere programată este activat prin stipularea unui Contract de control periodic între ContiCompreso S.R.L. şi Client. Contractul prevede o serie de revizii periodice cu rolul de a garanta perfecta funcţionare a maşinii sau instalaţiei. Pe baza tipologiei instalaţiei şi la solicitările specifice ale Clientului serviciul de întreţinere programată prevede următoarele activităţi:

1. Control general central

2. Curăţarea externă a schimbătoarelor

3. Control vizual al pierderilor de ulei

4. Control nivel ulei

5. Control racorduri

6. Control temperaturi

7. Verificarea presiunii

8. Control evacuare condens

9. Controlul punctului de condensare a uscătorului

10. Remedierea defectelor constatate;

Pentru orice contract sunt precizate în detaliu toate activităţile care vor fi desfăşurate, frecvenţa controalelor periodice şi respectivele costuri pe care Clientul trebuie să le suporte. Sunt excluse din contract toate materialele/piesele de schimb utilizate pentru care, la cerere, va fi furnizată o listă de preţuri.